Credite ipotecare 2018 brd

We would like to remind you that BRD - Groupe Societe Generale has not requested and will never ask any of your authentication data (user code, password or password token) or confidential information related to your card (card number, expiration date, security code or PIN) by phone, nor e-mail or SMS.

Cauta Credite pentru persoane fizice pe VreauCredit.ro! Te asteapta 276 de credite bancare oferite de 24 banci. Calculeaza rate, imprumuturi si refinantari la diferite banci din Romania!

0% în cazul creditelor acordate pentru refinanţarea altor credite ipotecare/imobiliare în derulare (pentru sumele suplimentare acordate pentru extindere/modernizare/amenajare este necesar să ai un avans de minim 15% din suma suplimentară acordată în funcţie de localitatea în care este situat imobilul ipotecat și profilul clientului) Patria Bank are de curand in oferta mai multe credite pentru pensionari peste 70 de ani. Concret, la aceste oferte limita de varsta este de 75 de ani. Persoanele care vor sa imprumute bani de la aceasta banca trebuie sa stie ca e nevoie sa incheie si o polita de asigurare daca au peste 65 de ani.

Cauta Credite pentru persoane fizice, oferite de BRD pe VreauCredit.ro! Te asteapta 13 de credite bancare oferite de 1 banci. Calculeaza rate, imprumuturi si refinantari la diferite banci din Romania!